Set Neonato

Set Neonato

135 

Praktický luxusný celoročný spací set matraca, vankúša a prikrývky určený pre najmenších.

Matrac NEONATO je detský matrac, ktorého jadro je tvorené z kvalitnej vysoko odolnej peny Sonnocell®. Poťah matraca je vyrobený z prírodnej 100% bavlny. Nie je odnímateľný, preto ho odporúčame používať spolu s nepremokavou plachtou, prateľnou pri teplote až do 90°C. Aj tento detský matrac je vyrábaný na mieru v atypických rozmeroch a je možné k nemu prispôsobiť nepremokavú plachtu.

Na predĺženie životnosti matraca odporúčame používať našu nepremokavú plachtu prateľnú až do 90°C. Všetky použité materiály majú certifikát OEKO-TEX®.

Uvedená cena je za štandardné rozmery. Na objednávku aj atypické rozmery a tvary.

Luxusný detský vankúš NEONATO z pamäťovej peny Sonnocell® Visco Memory odporúčame pre deti od narodenia do 3 rokov. Vďaka elastickej pamäťovej pene sa dokáže dokonale prispôsobiť tvaru detskej hlávky a napomáha tak k jej prirodzenému tvarovaniu. Jadro vankúša má perforácie, ktoré neohrozia dýchanie pri spánku na brušku, preto je pre bábätko bezpečný. Vrchný bavlnený poťah je odnímateľný a je možné ho prať v pračke.

Všetky použité materiály majú certifikát OEKO-TEX®.

Luxusná detská prikrývka NEONATO je vyrobená z prírodných materiálov, a to bavlny a 100 % ovčej vlny MERINO. Vďaka jej termoregulačným a hydroskopickým vlastnostiam zaručuje pokojný spánok po celý rok – v zime dokáže príjemne zahriať a v lete poskytne chladivý efekt. Vlákna Merino sú jemné a nedráždia pokožku. Preto je ideálna aj ako podložka do postieľky alebo kočiara. Je možné ju používať aj s klasickými detskými návliečkami.

Uvedená cena je za štandardné rozmery. Na objednávku aj atypické rozmery a tvary.

Kategória:

 

PREDAJNE PO CELOM SLOVENSKU

 

Váš zdravý a pohodlný spánok máte na dosah

 



Popis

Matrac NEONATO je detský matrac, ktorého jadro je tvorené z kvalitnej vysokoodolnej peny N25. Materiál je antialergický a priedušný, podporuje zdravý spánok dieťaťa. Poťah matraca je vyrobený z prírodnej 100% bavlny. Nie je snímateľný, preto ho odporúčame používať spolu s našou nepremokavou bavlnenou plachtou, prateľnou až do 90°C. Aj tento detský matrac vyrobíme na mieru a k nemu prispôsobíme aj nepremokavú plachtu.

Všetky použité materiály majú certifikát OEKO–TEX®.

Uvedená cena je za rozmery 60x120cm do 70x140cm. Na objednávku aj atypické rozmery.

 

Set Neonato

135 

Pratico set letto di lusso tutto l’anno composto da materasso, cuscino e coperte pensato per i più piccoli.

Il materasso NEONATO è un materasso per bambini il cui la struttura è realizzata in schiuma Sonnocell® di alta qualità e altamente resistente. Il coprimaterasso è realizzato in 100% cotone naturale. Non è sfoderabile, quindi consigliamo di utilizzarlo con un telone impermeabile, lavabile a temperature fino a 90°C. Questo materasso per bambini è realizzato su misura anche in dimensioni atipiche ed è possibile adattarvi un telo impermeabile.

Per prolungare la vita del materasso, consigliamo di utilizzare il nostro telo impermeabile , lavabile fino a 90°C. Tutti i materiali utilizzati sono certificati OEKO-TEX®.

Prezzo per dimensioni standard. Dimensioni e forme atipiche su richiesta.

Consigliamo il lussuoso cuscino per bambini NEONATO in schiuma Sonnocell® Visco Memory per bambini dalla nascita ai 3 anni di età. Grazie al memory foam elastico, può adattarsi perfettamente alla forma della testa del bambino e aiuta così a modellarlo in modo naturale. Il nucleo del cuscino ha perforazioni che non mettono in pericolo la respirazione quando si dorme sull’addome, quindi è sicuro per il bambino. Il rivestimento superiore in cotone è sfoderabile e lavabile in lavatrice.

Tutti i materiali utilizzati sono certificati OEKO-TEX®.

La lussuosa coperta per bambini NEONATO è realizzata con materiali naturali, ovvero cotone e 100% lana di pecora MERINO. Grazie alle sue proprietà termoregolatrici e igroscopiche, garantisce un sonno tranquillo tutto l’anno – può riscaldarsi piacevolmente in inverno e fornire un effetto rinfrescante in estate. Le fibre merino sono morbide e non irritano la pelle. Pertanto, è ideale anche come lettino o materassino. Può essere utilizzato anche con le classiche copertine per bambini.

Prezzo per dimensioni standard. Dimensioni e forme atipiche su richiesta.

Kategória:

 

PREDAJNE PO CELOM SLOVENSKU

 

Váš zdravý a pohodlný spánok máte na dosah

 



Popis

Il materasso NEONATO è un materasso per bambini, la cui struttura è realizzata in schiuma N25 di alta qualità. Il materiale è anallergico e traspirante, favorisce un sonno salutare del bambino. Il coprimaterasso è realizzato in 100% cotone naturale. Non è sfoderabile, quindi consigliamo di utilizzarlo insieme al nostro telo di cotone impermeabile, lavabile fino a 90°C. Realizzeremo anche questo materasso per bambini su misura e vi adatteremo anche il telo impermeabile.

Tutti i materiali utilizzati sono certificati OEKO-TEX®.

Il prezzo è per dimensioni da 60×120 cm a 70×140 cm. Dimensioni atipiche su richiesta.

Product categories

Product tags

Košík

Filter products Showing 1 - 24 of 50 results
Price
Order By
Go to Top